Thursday, January 12, 2006

...

Pahaloom, kes ei suutnud enam ümbritsevat keskkonda ning iseenda omadusi adekvaatselt hinnata, lubas trummari ameti armulikult enda peale võtta. Nii sai õhtu ja sai hommik. Teine päev...Teine päev algas taas tervise parandamisega, mis üldjoontes seisnes vähealkohoolsete jookide manustamises ning eelmise õhtu sündmuste meenutamises. Kui puna uuesti palgele ujus, seati sammud taas pirogovi, kus õnnestus ühiselt diagnoosida, et pänd koondab endas fantastilise elusaatusega inimesi, kes varsti padarilt ja sal-sallerilt nende igapäevase leiva võtavad.
Ootamatult tekkis Pahaloomal idee, et talle on vaja trummipulkasid, sest trummaril pidavat kohe kindlasti trummipulgad tagataskus olema. Muusikapoe ukse taga selgus aga, et on laupäev ja pood suleti 15 minuti eest. Ja seal, muusikapoe ukse taga, nägigi Pahaloom lägi poe akna esimest korda elus trumme mujal kui televiisoris ning armus.
õhtuks said leitud ka esinaine pändi fännklaabile, transanaine ja mänedzer. Ja mis kõige olulisem - ühe fantaasiavälgatuse tulemusena sündis ka pändi nimi! Ning siit ta tuleb, mu daamid ja härrad - The Pänd. Pahaloomal ja Dildol oli produktiivsest päevast nii hea meel, et nad jõid endal pildi eest.
Pändi loomine kestis neli päeva, siis saabus pohmell, mille edasilükkamist ei saanud enam vältida. Selgus ka, et raha oli arusaamatul kombel kuhugi kadunud. Jäänud oli veel ainult nii palju, et Pahaloomale trummipulgad osta.
Järgmised kuu aega tagus Pahaloom nendega kastruleid, oma põlvi, teiste põlvi, tagatoa diivanit, telefonikataloogi, patju ja läks Rokiklubisse ( www.rocknroll.ee ) trummikooli. Siis sai ta õppelaenu ja peagi jõudsid Saksamaalt kohale trummid. Algasid piinarikkad päevad kõigile Õpetaja tn. 11 elanikele ja eriti Dildole, kelle toast sai trummidele uus kodu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home