Thursday, January 12, 2006

Aivar ja Võsa

















Niisiis oli pändi kollektiiv ja tööjaotus paigas: Aivar (alumisel fotol) pidi asuma rütmikitarri taha, Võsa (ülemisel fotol) aga sai ülesandeks täita soolokitarristi kohustusi. Meie lugejaile juba vanad tuttavad Pahaloom ja Dildo olid siis vastavalt trummar ning basskitarrist. Algas oskuste lihvimise ajajärk. Vahepeal suutis Dildo tööle minna, sest kõik pändimehed pidid päevast-päeva jooma ning selleks on teatavasti vaja rahalisi ressursse. Sel perioodil sündis The Pändi esimene hitt "Helen".
Kui töö hakkas Dildo joomist segama, tuli ta töölt ära, vabandades oma imelikku käitumist sellega, et töö kõrvalt ei jää tal aega loometööga tegeleda.
Kuid ootamatult kogunesid The Pändi pea kohale tumedad pilved - pändil ei olnud basskitarri ja lahtine oli ka solisti koht. Dildo ütles, et tema ei saa samaaegselt laulda ja bassi mängida. Ka Aivar ja Võsa ei olnud nõus laulma. Pahalooma hääl kõlab aga nagu piccoloflööt ja tema ei olnud isegi mõeldav sellesse ametisse. Otsustati, et Dildo hakkab solistiks, kuid kellest saab bassimees ja kust saaks basskitarri? Lahendus tuli nagu alati sealt, kust keegi seda oodata ei osanud...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home