Friday, January 13, 2006

jahaa...


Ja nüüd siis täpsemalt peaosalistest.
The Pändi eestvedajaks on Pahaloom, sest see on tema pänd ja kuna see on tema pänd, siis on ta selle eestvedaja ja kuna ta on pändi eestvedaja, siis võib ju ilmeksimatult väita, et see on tema pänd, sest ta on ju ometigi selle eestvedaja ehk siis: Pahaloom on oma enda pändi eestvedaja, sest see on tema pänd, mille eestvedajaks ta on. See on ju kuradima loogiline. Niisiis...

Pahaloom - Toila kaart ei ole siia ülesriputadud niisama, sest just sellisest kaunist kohast on pärit selline hirmus inimene nagu Pahaloom. Pahaloom oli kunagi saviraamidega prillidega, tumesinise väljaveninud kampsuniga ja rasvaste juustega provintsinoormees, kellel igasuguse siivutu jutu peale kõrvad punaseks läksid. Siis ühel päeval läks ta arsti juurde ja arst palus tal prillid eest võtta ning ennäe imet - kõik sai kohe palju selgemaks. Selgus, et pahaloom oli pidanud teisest klassist alates miinuskuueseid prille kandma, sest nõukaaegne silmaarst oli midagi sassi ajanud...eeldatavasti nimelt. Ja ilma prillideta sai Pahaloomast täiesti uus inimene. Nüüd ta käib iga kuu aja tagant Lõunakeskuses tuhandete kroonide eest kindaid ja punaseid püksirihmasid ostmas ja omab kolme armukest.
Iseloomult on Pahaloom kõige närvilisem ja vägivaldsem inimene pändis. Talle võib vabalt diagnoosiks panna posttraumaatilise stressiseisundi, kuid selleks tuleb veel välja selgitada, mis on Pahaloomal trauma põhjustanud. Pahalooma firmanipiks on teiste inimeste peksmine trummipulkadega, mis teeb väga kõvasti haiget...niimoodi väljendab ta oma nördimust ning samas ka hellust ja armastust oma sõprade suhtes. Nagu kõik põhjaeestlased, nii on ka Pahaloom võrreldes teiste pändiliikmetega umbes kuus korda aeglasem, hoolimata sellest sai just temast trummar.
Pahaloom on ka the Pändi kõige pikem liige - ca 195 cm ja näeb välja nagu täielik playboy, mida ta ka on. Pahaloom käib jõusaalis ja sööb toitu, mida vend talle sõjaväest toob. Lisaks õpib ta TÜ-s magistrantuuris keemiat, ehk tema on siis see mees, kes hakkab the Pändile psühhoaktiivseid aineid hankima.
Pahaloom on laulu "Mõtetu lugu" autor ja sööb just praegu teleka ees juustsaia. Pahalooma aadressiks on Õpetaja 11, tuba nr. 4 ja talle ei meeldi suhelda keeruliste tüdrukutega, kes pahalooma veidi lihtsameelsele mõistusele väsitavalt mõjuvad.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home