Friday, January 13, 2006

Tervisi Jurmalast!

Ippoliit - Ippoliiti peetakse the Pändi kõige targemaks meheks - ta on Oulu Ülikoolis geograafia doktorant. Ippoliit ongi just see, kes Dildole tema nime andis. Ippoliit päästis pändi sellega, et ostis endale basskitarri ja nüüd oskab ta seda juba löökpillina kasutada. Ippoliiti hommikuti kohates läheb igal inimesel tuju heaks, sest tal on alati nägu naerul nagi Irvikkassil. Sellest ei tasu aga kergekäeliselt järeldusi teha, sest Ippoliit on just see mees, kes suudab vajadusel üksi terve pändi läbi peksta. Õnneks on siiamaani suudetud taoliste situatsioonide tekkimist vältida.
Ippoliit on the Pändi kõige suurema nina ja pikemate juustega mees. Nii nagu kõik haritud inimesed, on ka Ippoliit pärit Tartust. Tema aadressiks on Õpetaja tn 11, tuba nr 3. Sealt võib kuulda aeg-ajalt basskitarri tuhme tümpsatusi. Ipoliit on ainuke pändiliige, kes suudab alkoholiga suheldes kultuurseks inimeseks jääda (siinkohal on lubatud naerda). Ippoliidil on kena göörlfrend ja habe alati aetud. Paljud inimesed peavad teda kristlaseks. No ei tea...
Ippoliit on peale Pahalooma teine inimene pändis, kes oskab vajadusel elu kaine pilguga hinnata. Tema hämmastavaks omaduseks on välja ilmuda just siis, kui teda absoluutselt oodata ei osata (või lihtsalt näha ei taheta).
Ippoliidil on umbes neli õde ja seetõttu armastatakse teda kõigi pändiliikmete poolt. Ippoliit ise seda ei tea.
Ippoliit on ka ainuke mees pändis, kellel on tattoo.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home