Friday, January 13, 2006

Aivar

Aivar - Aivar on the Pändi kõige ilusam poiss. Aivar on kõikide kõige suurem sõber...umbes nagu Leopold või mistandoligi. Aivari staarikarjäär algas sellega, et ühel Saksamaareisil suutis ta oma sõbralikkusega bussijuhtidelt mikrofoni enda kätte kaubelda ning alustas koos Dildoga projekti Raadio 7. Kahjuks jäi Raadio 7 eluiga üsna lühikeseks, sest juba 24 tundi hiljem esitasid kaasreisijad ultimaatumi - kas Raadio 7 lõpetab oma tegevuse või Aivar ja Dildo lähevad läbipekstuna Poolast jala koju. Aga staaripisik jäi sellest hetkest Aivari soontesse vingerdama.
Aivar elab hetkel kusagil Jaama tänaval, aga paar aastat tagasi jagasid nad koos Dildoga Õpetaja tn tuba nr 2, kus Võsa Aivarile esimesed akordid kitarri peal selgeks õpetas. Paar kuud hiljem mängis Aivar juba nagu noor jumal.
Nagu öeldud sai on Aivar väga sõbralik inimene. Lisaks on tal kõige parem huumorimeel pändis. Aivarile meeldib uksi maha lüüa, Freddy, kassi nägu teha, õlu, naerda, nalja teha ning vahepeal vaatab ta lihtsalt aknast välja, kuna lumi ära sulab.
Aivar õpib TÜ-s kehakultuuri ja tema hobiks on 32-kiloste sangpommidega kabet mängida. Ise kommenteerib ta oma hobi nii: "Tähtis ei ole võit, vaid nuppude liigutamine!". Aivar saab hästi läbi lastega, seetõttu on ta üks kahest pändiliikmest, kelle fantastilisse elusaatusesse kuulub periood, mil ta pedagoogina praktiseeris.
Aivar on teeninud Võmmorskis Eesti Piirivalves. See oli ilus aeg, mil Võmmorski külas lokkasid salaviinaäri ja illegaalne piiriületamine.
Kui Aivar saaks olla üks kuulus inimene, siis oleks ta Tanel Padar. Kuigi paljud peavad Antsla kuulsaimaks inimeseks mingisugust odaviskajat, on kõige kuulsam Antsla poiss hoopis Aivar.
Aivar on pändi päike ja kõige positiivsema ellusuhtumisega. "On võimatu olla masenduses, kui sul on õhupall!", ütleb Aivar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home