Friday, January 13, 2006

ja siis veel üks

Dildo - Nagu eelnevalt sai mainitud, on selle nime panijaks Ippoliit. Nimi Dildo Bäggins poogiti Dildole külge, sest talle meeldib Õpetaja 11 majas magamiskoti sees ringi jalutada, endal magamikoti kapuuts peas. Lisaks lubab ta kõik ebameeldivad asjad ja kreatuurid Mount Doomi visata. Mount Doom on suur auk Õpetaja 11 maja esimesel korrusel.
Dildo on the Pändi kõige vallalisem liige, sest kõik maailma naised vihkavad teda. Dildo pandi lauljaks seetõttu, et ta on kõige halvem pillimees ja ta on varem olnud solistiks vokaal-instrumentaal ansamblis "Lebo". Tookord jäid Dildo suurepärased vokaalsed anded paraku ühiskonna poolt avastamata. Dildo on pärit Võrumaalt Võmmorski külast, kuid elanud 16 aastat Värskas, mistõttu teda aegajalt Setuks kutsutakse. Dildo õpib TÜ-s teoloogiat ja elab Õpetaja tn 11 tuba nr 5 koos Pahalooma trummidega.
Dildole ei meeldi lapsed, seetõttu on ka tema CV-s info pedagoogilise tegevuse kohta.
Dildo oli kunagi tagasihoidlik ja viisakas maapoiss, kes tuli linna vanemate raha maha jooma. Nüüd on ta ülbe ja vägivaldne pätt, kes arvab, et Hitler on hullu armas. Dildole meeldib üksi olla, Pahalooma kiusata ja Farmi-Gabriel. Dildo on suutnud rõvedatel kainusehetkedel ka lugusid kirjutada. Neid the Pänd praegu mängibki. Dildo arust on the Pänd üks sõbralik perekond, kellelt aeg-ajalt võskasid ja suhkrut saab laenata. Dildo on ka subjekt, keda Pahaloomale üle kõige trummipulkadega peksta meeldib. Dildo reied ja sääred on seetõttu alailma siniseid vorpe täis. Dildo tunnete te ära siis, kui te teda näete...

1 Comments:

Blogger .ee said...

palun jätkake

11:15 PM

 

Post a Comment

<< Home