Sunday, September 03, 2006

Taagepera lossi kummitused 27.VII 2006

Oli viimane proov enne tähtsat esinemist. Termomeetri pügalad olid värvunud kuni 34 plusskraadini punaseks, higi tilkus ning pändipoiste riided kadusid seljast kui nõiaväel.
Järgmise päeva õhtul pidid nad esinema Taagepera lossis, kus pidi toimuma heategevuskontsert lastekodu "Kurepesa" toetuseks. Koostati nimekiri lauludest, mida ei tohi mängida ning muudeti neid laulude sõnu, mis selles eas publikule veidike krõbedad võisid tunduda. Kõik töötasid suure entusiasmiga, et 24 tunni pärast väärikalt lavale astuda.

Nii sai õhtu ja sai hommik. Järgmine päev. Ippokas, Võsa ja Dildo sõitsid Taageperra otse töölt. Pahaloom ja Aivar olid seal juba varem ja proovisid tehnika peal kätt. Lisaks kollektiivile "Ema, ae!" olid esinejateks veel Jaxy, Kait Tamra ja Siiri Sisask. Kuuljaskond koosnes lastest ja väljapeetud inimestest. Pändipoistes hakkas maad võtma hirm. Aivar oli eelmisel päeval Tartu kõrtsides visitatsioonil käinud ja tema lihtsalt ei liigutanud ennast. Kõik kartsid, et nad rikuvad ilusa ürituse ära. Ainult mänedžer oli rahu ise.
Kell 20.00 astus "Ema, ae!" prožektorite valgusesse. Fännid ronisid kohe esiritta ning hakkasid käsi loopima ja kaasa laulma, kuigi nad ei olnud ühtegi lugu eales kuulnud. Ka vanemad inimesed ei vaadanud enam kulm kortsus, kui esitamisele tuli ballaad "Helen" ning muigasid iseteadlikult kaasa "Pändi loole".
Kui "Ema, ae!" oli lõpetnud, astusid poisid vargsi lavalt maha ja pidid äärepealt ära tallatud saama. Noored fännid olid hordidena nende tee blokeerinud. Kõik tahtsid kallistada, autogrammi ja ennast koos pändiga pildistada lasta. Lisaks joonistas Dildo neile pilte pändiliikmetest. Ka lastekodu lapsed olid ette valmistanud ning kinkisid pändile oma kätega maalitud akvarelli. See pannakse kohe-kohe prooviruumi seinale.
Kui viimane esine ja Siiri Sisask oli lõpetanud, hakkasid noored fännid oma lemmikuid kooris tagasi hüüdma. Siiri arvas, et tagasi kutsutakse teda ja esitas lisaloo. Kahjuks osutus "Ema, ae!" lavale naasmine tehnilistel põhjustel võimatuks, kuigiseda korraldajate poolt reklaamiti.
Kuni õhtusöögini kallistati kõigi fännide poolt pidevalt pändipoisse, eriti Dildot-Aivarit, kellel pärast suu juuksekarvu täis oli.

Pändipoisid on ise oma esinemisega üdini rahul ja üksmeelselt peetakse Taagepera kontserti kõge õnnestunumaks. Ka publiku vastuvõtt ei ole eal nii soe olnud kui Taageperas. Pändiliikmed on oma uutele noortele fännidele väga tänulikud.
Ka Taagepera loss jättis endast kustumatu mulje ning isand Bäggins uuris, kas tal oleks võimalik sel kummitusena töötada. Lubati uurida.
Lõpetuseks mänedžer Siimu kommentaar: "Fännihordid, kingitused, musid-kallid, ühispildid, ainukese esineja mitmekordne tagasikutsumine (meelitav, kuid otsustasti jätkata jäika liini), AE mitmevokaaliline hõikamine, üldine noorte lemmik- see kõik toimus Taageperas ja ainult pändi Ema, ae osavõtul!"

2 Comments:

Blogger .ee said...

pervod

11:10 AM

 
Blogger Samoldin said...

kuule, hipi, ära teravmeelitse, muidu me sinu esinemisele ei tule

12:30 PM

 

Post a Comment

<< Home