Monday, March 27, 2006

Müüt nr2

Müüdid on kui kurjad linnud, kes parvena ümber inimeste peade tiirlevad ning sel nädalal tekkis kurat teab miks, kuidas ja kelle eestvedamisel müüt Pahaloomast, Dildost ja nende suhetest õrnema soo esindajatega. Kuri ja salakaval müüdisepitseja on näinud palju vaeva, et töötada välja laimujutt, mille ümberlükkamine esmapilgul võimatuna võib tunduda.
Esiteks on ta lasknud liikvele kuulduse Ukraina endise peaministri Julia Timoshenko ja Tartu sõltumatu helilooja Dildo vahel asetleidnud kuumast kireööst. Nimelt väidab selle alatu laimu autor, et Dildo viibis nädalavahetusel Ukrainas ning ööbis ekspeaministri villas. Lisaks räägitakse, et Dildo olla põgenenud eelmainitud daami apartementidest rõdu kaudu, kaelas apelsinikarva sall ja kummagi käe otsas kaks kotti õlut.
Kallid fännid, mitte midagi taolist ei ole juhtunud. Dildo on küll öelnud, et kui see elegantse patsikesega leedi teeks talle ettepaneku koos teed juua ja barankasid süüa, siis oleks ta kõhklemata nõus, aga seksi ei maininud ta seejures poole sõnagagi. Ja nädalavahetusel oli Dildo tegelikult Võrumaal saunas. Mis rõdusse puutub, siis reedel käisid Dildo ja Pahaloom Aivari juures viina joomas ning selle käigus võis tõesti juhtuda, et Dildo oli rõdult alla kukkumisele väga lähedal. Kuid oranzhid sallid ja õllekotid - no kuulge...
Teiseks sosistatakse Emajõe Ateena kaunitel tänavatel juba pikemat aega, et vabakutseline trummipedagoog Pahaloom on armunud Ameerikamaa näitlejatari Nikki Cox´i ning plaanib Ühendriikidesse kolida.
Ka selle müüdi suudab the Pändi pressiesindaja põrmustada. Asi on tegelikult ütlemata lihtne. Kui Pahaloom veel keskkoolis käis, siis leidis ta ühel ilusal hommikul kooli poole kekseldes pesast välja kukkunud käopoja (Cuculus canorus). Kuna südames on Pahaloom väga hea poiss, siis toppis ta vastupunniva käohakatise endale ranitsasse ja läks temaga tundide lõppedes bioloogiaõpetaja juurde. Õpetaja abiga meisterdasid nad käovõsukesele pappkarbist pesa ning hakkasid teda tõukude ja vakladega toitma. Käotüdruk sai nimeks Nikki ning kosus iga päevaga lausa silmnähtavalt. Ühel päeval, kui Pahaloom kapsaussidest pungil taskutega koju saabus, avastas ta, et Nikki oli ära lennanud ning jätnud talle kaks asja: tühja kingakarbi ja patoloogilise hoolitsemisvajaduse.
Nüüd on salakaval müüdisoperdaja selle loo kusagilt välja uurinud ja käo Nikki Cox´iga asendanud. Tegelikult ei ole sellel lool midagi pistmist armumisega nagu kallis lugeja isegi aru sai. Pahaloomale lihtsalt meeldib mõnikord teiste eest hoolitseda ja neid aidata. Olgu selleks kägu, Nikki Cox, Aivar, Ippoliit, Võsa või Dildo.
Ja sina, väike perverdist müüdisepp, võid ükskõik millise sopaga meid loopida, kuid pea seejuures meeles, et meie oleme kaitstud igavese tõe kilbiga ning rüütatud õigluse rüüsse!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home