Monday, April 10, 2006

The Pänd ei lähe laiali!

Kuuldused the Pändi laialiminekust on liialdatud ning mingit tegevuse lõpetamist ei toimu. Eelneva segase sisuga sissekande tegi väike armuvalus isand Bäggins ja kuna kehtib kena komme, et blogisse kirjutatu peab säilima, siis võite ka edaspidi nautida Bägginsi skisofreeniahõngulist soperdist. Et asi segaseks ei jääks, siis olgu öeldud, et selle kirjatüki tegelik autor elas mõned tuhanded aastat enne Dildot ja Bägginsi-vanale kuuluvad ainult üksikud kommentaarid.
Lisaks lubas väike paharett (peale lühiajalist füüsilist noomitust ja alkoholimürgitust), et taolised intsidendid enam ei kordu.
Imelikul kombel on sel kevadel kõigil pändipoistel depressioonilaigulised näod peas (välja arvatud Ippoliidil, see ainult käib ja irvitab) ja üha masendavamaks läheb. Näiteks Aivaril ja Võsal on masekas lõputöö pärast ja Aivaril on veel sellepärast ka, et tal oli sünnipäev. Dildol on hoopis südamevalu ja ta ise ütles ka, et nüüd ta teab, mis tunne on väikesel meriseal, kui sellele õmblusmasinaga südameoperatsiooni tehakse. Ja Pahalooma maserbaidzaan tuleb sellest, et keegi ei armasta teda, kuigi kevad on juba pikalt kestnud.
Aga spliin ei mõjuta vähemalgi määral proovide toimumisi ja pändi tehakse kogu hingega, sest esinemiseni on jäänud vaid tühised 20 päeva. See on isegi väikesele siilipoisile selge.

1 Comments:

Blogger Samoldin said...

No tundub, et 9.VI Kauksis...ei tea veel täpselt. Ae!

9:31 PM

 

Post a Comment

<< Home