Tuesday, May 23, 2006

Ipokas is bäkk!

Jah, kallid Ippoliidi fännid, te lugesite õigesti - Ipokas on varsti Tartu sirelihõngulistel tänavatel taas ringi paterdamas. Seega algavad mõne päeva pärast jälle The Pänd, ae! proovid Õpetaja tänaval. Seekordsed proovid on aga juba pikemad, sest proovimist ootavad kolm lugu: "Muutumine", "Mida teevad rüütlid" ja "Tuled homme jälle". Lisaks uute lugude harjutamisele on vaja valmistuda ka esinemisteks, mis leiavad aset juulis ning kuhu tuleb kindlasti rahvast Saaremaalt, Mõhust, Ugandist ja Soontaganalt. Täpsemad kuupäevad, mil Ida-Euroopa muusikatitaanid end rahvale näidata kavatsevad, jäävad hetkel saladuseks.
Teiseks heaks uudiseks on uue lemmiklooma leidmine Ippoliidi poolt. Uueks lemmikuks on lesbist lepatriinu Lebsie, kes ühel pühapäevasel pärastlõunal Ippoliidi käele maandus. Ipoka ja lepaka vahel tekkis kohe tugev side ning nõnda siis võetigi maarjalehm Lebsie pändi sõbraliku meestekollektiivi poolt omaks. Kahjuks ei saa Lebsiet hetkel näha, sest lepatriinudega on see paha lugu, et neil tavaliselt pojad pesas põlevad ning seetõttu peavad nad pidevalt perekondlike probleemide pärast ringi rahmeldama ja muretsema. Lohutuseks võite imetleda Lebsiet juuresolevalt pildilt, kus ta Pahalooma trummipulgal konutab. Seal veetis ta kogu kontserdi, hoides pulgast oma kuue seksika koivaga kramplikult kinni.
Lisaks on nähtud Õpetaja 11 maja ümber luusimas kadunud Herru bioloogilist venda Härrit, kes pidi pikki tunde Pahalooma akna taga hõljuma ja tema tegevust jälgima. Arvatakse, et ta on tulnud õe eest kätte maksma.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home