Friday, March 31, 2006

Lein


Suur kurbus ja ahastus on lämmatava loorina the Pändi lõbusa kollektiivi peale langenud, sest teisipäeval mõrvati jõhkralt the Pändi ühine lemmikloom emaherilane Herru. Alles see oli, kui ta oma musta-vanakuldsetriibulise tagumiku vingerdades tiku otsast mett sõi ning lauale tilgutatud koolaloigukesest keelekastet peale rüüpas. Ja nüüd...Pahaloom, sa südametu barbar, mida oled sa teinud? Sinu käed on määritud Herru verega! Salakaval mõrtsukas ja kurjuse teener, kes sa lõpuks oma shovinistlik-mõrvarlikule operetile lõppakordi komponeerisid! Herru on surnud ja keegi peab selle eest vastutama! Daami mapiga surnukspeksmist ei saa väljavabandada, sellest süüst tuleb end puhtaks pesta VEREGA! Kõik sinupoolsed ettepanekud võetakse lahkelt vastu.
Oh Herru, Herru...Ei näe me enam Sinu muusikataktis tõmblevat koivakest ja pilkuvat silmakest. Sul ei olnud küll ühte koiba ja Sinu tiivad olid oma parimad lennud juba sooritanud, kuid meile ei tähendanud see midagi, Sa olid meie jaoks ikkagi esimene võrdsete seas. Ja kuigi Sa kukkusid pidevalt laua pealt maha, rääkis sära Su silmis, et Sa oled koos pändiga õnnelik. Ja kui mõnikord mindigi tülli, siis ühiselt lauldud laulud panid meie südamed taas samas rütmis lööma.
Palju jäi ütlemata, sest inimliku kurjuse briis kustutas ootamatult Su pisikese eluküünla. Näiteks oli Ippoliit sinusse salaja armunud...kuid me kõik olime ja seda ei saa Sa meile pahaks panna, sest Sa oled surnud.
Ja nüüd näen ma Sind vaimusilmas parimate jahimaade eeterliku sinitaeva taustal miniatuurse parun Richthoffenina meeletutel kiirustel piruette sooritamas ning igavikulistesse kärjekannudesse munemas. Ja taas näen ma seda salapärast sära Sinu silmades, mis näitab, et Sa oled õnnelik. Võsa budistina arvab aga, et Sa sünnid uuesti ja kauneima naise kehasse, keda inimkond Trooja Helenast saadik näinud on. Ja Aivar kirjutab Sinust avamängu O Alte Burschenherrlichkeit´ile. Ja Ippoliit on juba kaks päeva oma toas nutnud, vandudes verist kättemaksu.
Herru, Sa olid fantastilise elusaatusega herilane!
Leinavad: Ippoliit, Aivar, Dildo ja Võsa.
Kahetseb: Pahaloom.

4 Comments:

Blogger .ee said...

Kuulge, te olete millestki väga valesti aru saanud, Herru on ju isase herilase nimi. Kui ta nimi oleks olnud Hermiine, siis oleks tütarlaps. Olge järgmisel korral hoolsamad!

6:12 PM

 
Blogger Samoldin said...

Kuule, Eric Honey, käi kukele! Võta aeg maha, joo tassike teed rummiga, käi lühikesel jalutuskäigul ja mis peamine: ära vaeva oma pead asjadega, millest sa suuremat ei jaga!

8:09 PM

 
Blogger Samoldin said...

ja isaherilase nimi oleks Härri.

8:10 PM

 
Blogger .ee said...

ei maksa põdeda. on teil ju sageli juhtunud, et ööklubis külge haakunud nägus fännitar osutub õhtu edenedes hoopiski transvestiidiks

12:03 AM

 

Post a Comment

<< Home