Monday, January 30, 2006

nüüd siis...

Nüüd on asjalood juba sealmaal, et the Pändist sai tehtud ühispilt, kus kõiki ilusaid, tarku ja andekaid tegelinskeid koos näha saab. See pilt on väga ilus silmale vaadata ning hinges hakkab ka soe surin peale. Nagu näha, on poisid just esitamas lugu "Väikesed sead" ja rokivad nii et maa must. Ainult Pahaloom ei mängi, vaid poseerib oma 70ne krooniste prillidega.
Lisaks valmis ka esimese singli kaas, mis üldjoontes peakski selliseks jääma nagu ta siia üles sai paisatud. Lisaks superhitile "Helen" planeeritakse sinna peale ka teisi suurepäraseid lugusid. Kokku neli pala ehk siis umbes kuus ja pool minutit vastupandmatult südantsoojendavaid muusikaelamusi.
Kindlasti tekkis lugejal küsimusi seoses singlil väljareklaamitud looga "Miks ma juba isa ei ole?" Teadmiseks kõigile, et eile toimus taas the Pändi proov, kus esitati seda laulu esmakordselt maailma ajaloos. Proov läks hästi, kuigi Dildo oli saunas ja Aivar pidi ära minema. Sellest hoolimata sündisid Võsal geniaalsed soolod ja isegi Pahaloom väsis trummide taga ära. Lähipäevil tuleb ka Ippoliit Soome Vabariigist tagasi ja plaanis on korraldada "Rock vabaduse eest vol.4". Vol . 5 peaks järgnema EV aastapäeval, meenutamaks selle traditsiooni värvikaid ja uduseid sündmusi esimeselt vabaduserocki ürituselt Õpetaja tn. 11 rõdul, veebruaris 2004.
Ja lõppu ka üks kurb uudis. Nimelt sündis eile uus geniaalmusikaalne teos "Üksik Pahaloom", mis analüüsib Pahalooma armuelu, kuid selle esitamine keelati Pahalooma poolt peksu ja surma ähvardusel ära. Seega jääb inimkond ühe jumaliku loo võrra vaesemaks.

3 Comments:

Blogger Samoldin said...

No seda võib kuulda tõenäoliselt Tiina sünnipäeval...

7:23 PM

 
Blogger .ee said...

kas pänd on juba laiali läinud või on muid põhjusi, et sa, tildo, enam ei kirjuta? kas madisel on peldik ikka umbes?

5:28 PM

 
Blogger Samoldin said...

pahaloomal on peldik veel hullemini umbes...mul pole lihtsalt aega olnud kirjutada...varsti kirjutan, ausalt noh

8:35 PM

 

Post a Comment

<< Home