Thursday, February 23, 2006

nüüd on see siis käes...

Lõpuks on maailm kogu oma julmusega the Pändi kaela vajunud! 18.02.2006 plahvatas the Pändi prooviruumis radiaator. Õnneks jättis pänd sel päeval proovi ära, vastasel juhul oleksid kõik pändiliikmed surnud. Eriti Aivar ja Võsa, sest nemad seisavad alati just radiaatori kõrval. Kahtluse alla langevad konkureerivad pändid, kuid edasise julgeoleku huvides ei hakka nimesid nimetama. Nüüd toimuvad proovid Õpetaja tn. 11 raamatukogus. Pole vaja lisada, et the Pändi noored mehed on juhtunust täiesti vapustatud. Jumal tänatud, et plahvatus ei toonud endaga kaasa tulekahjut, sest selle kustutamine oleks üle jõu käiv protseduur. Asi on nimelt selles, et majas ei ole juba üle kuu aja vett - torud on jäätunud. Arvatavasti ilmuvad varsti audiitorid ukse taha ning küsivad: "Keda te, kuradid, petta üritate? Kuidas saab veearve 0 krooni olla?". Jah, elu karistab the Pändi kogu oma karmusega.
Kuid pänd ei ole pead norgu lasknud ning proovid toimuvad edasi, pilliarsenal täieneb ja genereeritakse uusi ideid. Pikalt on arutlusel olnud the Pändi film. Esialgu oli plaanis ekraniseerida Eesti kirjandusklassikat, näiteks "Tõde ja õigust" või "Kevadet". Kahjuks langesid need suurepärased meistritööd ära, sest puuduvad naisosatäitjad. Pahaloom ei olnud nõus Krõõta mängima. Kaaluti ka "Sõrmuste isandat" ja "Madissoni maakonna sildasid", kuid siingi tekkisid probleemid seoses naisteikaldusega. Pika vaagimise peale jäi sõelale film, kus ei ole ühtegi õrnema soo esindajat: "Reamees Aivari päästmine". Kui aega ja raha leidub, siis on varsti oodata suurt oopust ja kirevaid auhindu rahvusvahelistelt filmifestivalidelt.
Ja kõige tähtsam uudis jääb magustoiduks: Ippoliit on tagasi! Juba luusivad naistehordid ümber maja ning kiljuvad oma külmast siniste huulte vahelt Ippoliidi nime. Ippoliit on aga pühendunud sajaprotsendiliselt pänditegemisele ning naeratab tagasihoidlikult, kui Õpetaja tänava maja rõdu all mõni alajahtunud fännipiiga minestab. Uus lugu "Nii ta läeb" on saanud Ippoliidi abiga uue kuue ning the Pänd rokib igal õhtul kella poole üheni.
Alahinnata ei saa ka seda, et Dildole osteti lõpuks mikrofon ja ta ei pea enam Pahalooma trummidest üle karjuma, veresoone lõhkemise võimalus Dildo peas on seega miinimumini viidud.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home