Wednesday, March 08, 2006

Sööge kala!


Eile õhtul toimus Tartu Rockiklubi ruumides taas the Pändi proov. Mitte et me ainult iga kahe kuu tagant proovi teeks, vaid see oli kahjuks nö viimane proov Rockiklubis, kus meile nii kenasti vastu tuldi ja oma vaimusünnitisi esitada lasti. Miks siis viimane proov? Vastus on lihtne: Pahaloomal on pappi nii laialt käes, et ta ostis pändile veel tehnikat juurde ning homme peaks ka Ippoliit ühe olulise asja ostma ja seega saab proove teha edaspidi juba oma tehnikaga Õpetaja tn 11 saalis. Suured tänud Tartu Rockiklubile.
Mis siis toimus proovis? Mängiti juba tuttavaid lugusid ("Helen", "Miks ma juba isa ei ole?", "Väikesed sead" ja "Seksmaniakk") ning lisaks ka uut lugu "Nii ta läeb", mille kohta ütles Võsa, et see on maailma kõige mõttetum laul. Edaspidi on selle laulu saatus seega suure küsimärgi all.
Proovi juures viibis ka the Pändi jurist Svenno-Penno, kes kogu seda palagani naeratades ja suurte silmadega pealt vaatas. Aga ta naeratab nagunii kogu aeg. Isegi kui keegi ei näe.
Paika on pandud ka uus debüütesinemise aeg ja koht: Volbriööl Õpetaja tn 11 saalis.
Plaanis on repertuaari veel mõningate lugudega täiendada. Kindlasti esitatakse laulu "O alte Burschenherrlichkeit" ning kohe-kohe valmib ka the Pändi uus šedöövr, millel, tõsi küll, ei ole veel sõnu.
Esinemine Genialistidega jääb täna ära, sest the Pänd otsustas oma andunud fännide (keda hetkel on umbes kaks) kannatust põhjalikult testida. Genialistid astuvad siiski lavale, kuigi neile tuli uudis suure üllatusena ning kahandas tublisti nende esinemismotivatsiooni.
Lõpetuseks kiiresti Võsa karaokefinaalist. Ei läinud hästi. Aga, jumala eest, ärge arvake, et probleem oli Võsas. Võsa tegi kõike väga hästi ja õigesti ning oleks pidanud vähemalt esimese koha saama kui mitte rohkem. Viga seisnes ürituse korraldusliku külje tugevas lonkamises. No see ei ole normaalne, kui finalist alles kaks tundi peale finaali algust lavale pääseb. Ja mis, sa õnnetu hing, kõik see aeg teed? Õnneks olid kohal Aivar ja Dildo, kes soovitasid Võsal julguseschnapsi neelata. Järgmised kaks tundi Võsa nii tegigi. Viimane hetk, mida Dildo mäletab, oli umbes selline: Muusika mängib, sõnad jooksevad ekraanil, Võsa seisab ja on vait. Ega Aivargi rohkem tea. Aga vist jäädi seekord eelviimaseks. Järgmine kord juuakse piima.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home